ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι Μου
BoxNow Logo   BoxNow Express         Παράδοση την Επόμενη Ημέρα, σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker 24/7)               BoxNow Logo   BoxNow Express         Παράδοση την Επόμενη Ημέρα, σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker 24/7)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αλλαγές 

 

Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-57.26.693 ή μέσω μηνύματος για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.

 

 

Κατόπιν ενημέρωσης στέλνουμε courier στο χώρο σας (εάν υπάρχει αυτή ή δυνατότητα στην περιοχή σας) να παραλάβει το δέμα σας, διαφορετικά θα πρέπει να το παραδώσετε στα ΕΛΤΑ  courier πόρτα πόρτα και να δώσετε το κωδικό συνεργασίας μας που θα σας παρέχουμε

Η πρώτη αλλαγή εντός της Ελλάδος είναι δωρεάν. Κάθε επόμενη αλλαγή έχει χρέωση 5€

Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνουν εμάς εφόσον ο πελάτης μας τα στείλει με το δίκτυο αποστολών που χρησιμοποιεί το fenstyle.gr, διαφορετικά τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 

 1. Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται το fenstyle.gr  έχει το δικαίωμα να μη δεχθεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει στην αιτούμενη αποστολή προϊόντος.
 2. Το δέμα πρέπει να βρίσκεται στη αρχική του μορφή, να τοποθετείται μέσα σε σακούλα ώστε να μην υποστεί φθορά από ταινίες κλπ. και να συνοδεύεται με όλα τα σχετικά έγγραφα όπως έχει σταλεί (απόδειξη, καρτελάκι σε περίπτωση ρουχισμού)
 3. Τα υποδήματα θα πρέπει δοκιμάζονται πάνω σε τάπητα προς αποφυγή γδαρσίματος και τα ρούχα να δοκιμάζονται χωρίς αποσμητικό/makeup και χωρίς κοσμήματα προς αποφυγή τραβήγματος.
 4. Τα εσώρουχα και τα μαγιό να διατηρούν την σφραγίδα υγιεινής χωρίς να έχει αφαιρεθεί.
 5. Για τα προϊόντα με έκπτωση 30% και άνω υπάρχει χρέωση και για την 1η αλλαγή (έξοδα αλλαγής 5,00€). Η χρέωση εφαρμόζεται είτε το προϊόν είναι μεμονωμένα αγορασμένο είτε συνδυαστικά με κάποιο άλλο μη εκπτωτικό.
 6. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που συνοδεύεται ως δώρο, τα έξοδα της αλλαγής είναι στα 5,00€ και η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νούμερα του ίδιου προϊόντος, (όταν το δώρο δεν περιέχει νούμερα δεν μπορεί να πραγματοποιήθει αλλαγή.)
 7. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει κάποιο προϊόν δεν μπορεί να το αλλάξει με οποιδήποτε προϊόν που περιέχει δώρο.
 8. Στις προσφορές που το προϊόν συνοδεύται με δώρο, το δώρο δεν αλλάζεται και το προϊόν μπορεί να αλλαχθεί με δώρεαν εξόδα σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους. Σε περίπτωση αλλαγής με διαφορετικό κωδικό απο την τρέχουσα προσφορά, τα έξοδα αλλαγής είναι 5,00€
 9. Οι καλοκαιρινές προσφορές δεν μπορουν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε προϊόν απο την χειμερινή collection.
 10. Στις συνδυαστικές προφορές οπου πραγματοποειίται μείωση τελικών τιμών στο καλάθι, η πρώτη αλλαγη χρεώνεται 5€
 11. Η επιβάρυνση της Courier κατα την επιστροφη του δέματος πηγαινει αναλογικα με τον ογκο των προιόντων. Εως 2 ζευγάρια το κόστος ανέρχεται στα 5€, απο 3 εως 5 ζευγάρια το κόστος ανέρχεται στα 7.5€  κ.τ.λ

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται στις εξής κατηγορίες:

 

 1. Καλλυντικά και εσώρουχα συγκεκριμένου τύπου για λόγους υγιεινής.
 2. Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται σε ασφαλή συσκευασία, ώστε να μην φθαρεί κατά την μεταφορά του. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος. Μαζί με το προϊόν ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει άθικτα όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν(πρωτότυπη απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό). Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Προσοχή:  Το site διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι άνωθεν προϋποθέσεις να σας επιστρέψει το προϊόν με δική σας χρέωση.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην κάτωθι διεύθυνση μας:

 

Παπαρηγοπούλου 1 Περιστέρι

ΤΚ. 12132

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΓΙΑ KΥΠΡΟ

 

 1. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει σε περίπτωση αλλαγής την χρέωση της επιστροφής του προϊόντος σε εμάς. Ο πελάτης επιλέγει την courier με δική του ευθύνη και χρέωση. 
 2. Απαραίτητη προϋπόθεση να ενημερωθεί το site ώστε να κρατηθεί το νέο προϊόν. 
 3. Η χρέωση της αποστολής του εκ νέου δέματος υπολογίζεται και αποστέλλεται  από με ΕΛΤΑ Courier και της υπηρεσίας FPCs βάσει το βάρος του δέματος σας και την επιλογη αποστολής ( Αεροπορική ή Ακτοπλοϊκή)

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΌΝ
 

 1. Αντιμετωπίζουμε κάθε παραγγελία με απόλυτη φροντίδα και τη συσκευάζουμε με ακρίβεια και αγάπη για να βεβαιωθούμε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πραγματοποιείται σχολαστικός έλεγχος σε κάθε προϊόν ξεχωριστά και κάτω από κάμερες για να εξασφαλίσουμε τον ποιοτικό έλεγχο.
  Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση παράδοσης ενός ελαττωματικού αντικειμένου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα αλλαγών για τη διευθέτηση του αιτήματος σας και να μας ενημερώσετε  για την αντικατάστασή του. 
  Τηλεφωνά επικοινωνίας 697.55.55.555 ή 210-57.26.693


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


 1. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊον της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς.
 2. Η επιστροφή του δέματος, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση γίνεται με χρέωση αποστολέα εντός 10 εργάσιμων ημερών από την μέρα που έγινε η παραλαβή του.
 3. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προιόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Οι επιστροφές χρημάτων μέσω Paypal θα γίνονται μόνο για την αξία αγοράς του προϊόντος, εξαιρουμένων των αρχικών τελών που χρεώνει η PayPal στο συνολικό ποσό της συναλλαγής.
 4. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην καθαρή αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε άλλη χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφεται. 
 5. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 1 εως 5 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία έγκρισης της επιστροφής χρημάτων.
 6. Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές  με χρέωση παραλήπτη ή χωρίς επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα επιστροφών.
 7. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος με έξοδα του παραλήπτη.
 8. Η επιβάρυνση της Courier κατα την επιστροφη του δέματος πηγαινει αναλογικα με τον ογκο των προιόντων. Εως 2 ζευγάρια το κόστος ανέρχεται στα 5€, απο 3 εως 5 ζευγάρια το κόστος ανέρχεται στα 7.5€  κ.τ.λ