ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι Μου
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ & έως 2kg.                           1η αλλαγή ΔΩΡΕΑΝ (εξαιρούνται εκπτωτικά προϊόντα άνω των 30%)                           Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 5726693.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FENSTYLE company εγγυάται Θηλυκότητα που μαγνητίζει. 

Ο ρόλος της γυναίκας στην σημερινή εποχή παίζει  καταλυτικό παράγοντα και εκπέμπει δυναμικότητα και στυλ. Το FENSTYLE είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης που εξελίχθηκε για να ικανοποιήσει τα πιο ιδιαίτερα γούστα, και προσφέροντας νέες υπηρεσίες που να εξυπηρετούν άμεσα και λειτουργικά τον πελάτη. 

Το πάθος και ο αισθησιακός ρομαντισμός της γυναίκας εκφράζονται με πληρότητα στην συλλογή FENSTYLE.

Στη δημιουργία αυτής της πρωτοβουλίας σημαντικό ρόλο διαδραματίζεται η Διευθύντρια τμήματος εμπορίου και σχεδιάστρια μόδας Λιγνού φωτεινή.

Το 2015 αναλαμβάνει το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας και παρουσιάζει την πρώτη προσωπική της συλλογή "FENSTYLE", που περιλαμβάνει γυναικεία υποδήματα.

Η άρτια ποιότητα και ο επιμελής καινοτομικός σχεδιασμός αποτέλεσαν εξ' αρχής αδιαπραγμάτευτους παράγοντες. Στο επίκεντρο της έμπνευσής της τοποθετείται η γοητευτική μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, στοχεύοντας στην απελευθέρωση της φαντασίας και του συναισθήματος.

Οι συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας αποκαλύπτουν ένα χαρακτήρα πολυδιάστατο, ένα πνεύμα ελεύθερο που αποτυπώνεται στην πλούσια ποικιλομορφία των σχεδίων και τις εναλλαγές των χρωμάτων.

Το brand FENSTYLE με κάθε νέα του συλλογή επιτυγχάνει ολοένα και περισσότερο να γίνεται συγκλονιστικά συναρπαστικό !!!

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας είτε μέσω web είτε τηλεφωνικά στο 210 57.26.693


Fenstyle.gr
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 
ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ.Κ. 12132  - ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ
ΑΦΜ: 112884772 – ΔOY: B’ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΕΜΗ: 131648003000